Retrospectiva anului 2013

Retrospectiva anului 2013 - Ciuperca MicăAm avut un an bogat în evenimente. Am încercat să ținem mereu pasul cu provocările sezonului şi în funcţie de aceasta am efectuat mici schimbări în meniul nostru respectiv oferta de băuturi. Am urmărit şi am ţinut cont în continuu de nevoile oaspeţilor noştri. Am preparat suc de soc, am servit limonadă cu gust de iasomie şi lavandă în borcane, am mai preparat ciocolată caldă cu rom şi stafide. Am experimentat în bucătărie cu mâncăruri noi, pe care le-am şi servit oaspeţilor noştri. Am avut parte de un carnaval vesel, am primit muzicienii de pe stradă şi am organizat „Marele concurs de adunat Ciuperci Mici”. Am avut parte de un weekend extraordinar cu ocazia încheierii sezonului și am reușit să derulăm un curs de formare culinară pentru colegii noşti. La Festivalul Sarmalelor de la Praid am câştigat cu cele mai vechi reţete culinare. Cu ocazia aniversării de 5 ani a restaurantului am introdus programul de fidelitate prin care dorim să răsplătim fidelitatea oaspeţilor noştri.

Plănuim ca anul 2014 să fie la fel de colorat şi plin de evenimente, ca anul trecut. Pentru a atinge acest scop, firesc că avem nevoie de componentul cel mai important: de Tine, dragă oaspete! Aşteptăm în continuare sugestiile, opinile sincere şi constructive, cum ai/aţi făcut şi până acum.

La Mulţi Ani, să ne întâlnim şi în 2014!